Nedeljni  ljubavni horoskop od 5. do 12.decembra:Neko bi mogao ostati bez voljene osobe…

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12.decembra:Neko bi mogao ostati bez voljene osobe…

2. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo.  No,cinjenica je da cete morati da donesete neke odluke. Cini se da postoji neko ko jedva  ceka da vas ima u svojoj blizini. Samo je vazno da cuvate ono sto imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se  bori za vas. Uskoro cete  doci do svog cilja i moci da kazete da su vam se sve zelje konacno ostvarile.

 

 STRELAC

Jako je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Moguce je da ce vama ova sedmica decembra doneti srecu o kakvoj ste dugo mastali. Mislite o tome i uzivajte.

 

 JARAC

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo. Istina je da ste dugo patili ali ce konacno sve to ostati iza vas. Kao neko ko je mnogo patio, svakako da cete znati da cuvate ono sto imate.

 

 VODOLIJA

Konacno ce doci do toga da dobijete ono sto zelite. Samo je vazno da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Sreca dolazi u vas  zivot brze nego sto mozete da zamislite i to je najvaznije od svega.

 

 RIBE

Konacno ce sreca da vas pogleda.Konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Nije vam bilo lako, ali sreca je konacno tu. I samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Mislite na sebe.

Stranice: 1 2