Dnevni horoskop za 4.decembar:Evo kome ce nedelja biti dan iz snova!

Dnevni horoskop za 4.decembar:Evo kome ce nedelja biti dan iz snova!

3. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Bitno je da kazemo da ce doci do toga da vam se neko vrati u zivot. Da ce doci do toga da se zapitate da li je pravo vreme da oprostite. Ono sto mi moramo da naglasimo jeste da je sve moguce za onog ko je spreman da se bori.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Nedelja je pred nama ali vi cete imati osecaj da  ste sami na svetu bas zato sto je ovo dan za odmor. Iskreno receno vama je preko potrebno da imate nekoga, da imate nekoga koga volite i sa kim cete svaki slobodan trenutak provoditi.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan  doneti veliku srecu. Takodje, jako je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda je sada pravo vreme da toj osobi i kazete ono sto osecate.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.  Iz dana u dan ce dolaziti do toga da vam se ostvari jedna velika zelja.

 

 VODOLIJA

Konacno ce doci dan kada ce sreca biti na vasoj strani i samo je vazno da u ovom danu uzivate na pravi nacin. Ako postoji neko o kome  mastate  razmislite o tome da toj osobi i kazete ono sto mislite i osecate.

 

 RIBE

Sreca ce konacno doci i nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce sve biti moguce. Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da cete u danima koji slede ostvariti jednu svoju veliku zelju.

Stranice: 1 2