Vreme je da ovi zodijaci odu od osobe koja ih nikada nije volela vec im je donela bol!

Vreme je da ovi zodijaci odu od osobe koja ih nikada nije volela vec im je donela bol!

5. Aprila 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da je za neke znakove nastupio period za iznenadjenja. No, neki ce morati da kazu zbogom osobi koju vole najvise jer ih ona ne zasluzuje…

 

  SKORPIJA

Dobro znate da ste mnogo vremena izgubili na osobu koja vas nikada nije volela. Na osobu koja vam je pricala jedno, a radila drugo. Vi vise ni sami ne znate koliko je ta osoba puta pricala da se promenila, a to se nikada nije desilo… Vreme je da krenete dalje, i da toj osobi kazete zbogom cak i ako je volite vise od svega na ovom svetu. Sve dok ne kazete zbogom osobi koja je pogresna vi necete moci da upoznate onu koja je prava i to je ono sto je najveca istina.

Dalje,moramo da kazemo da je i ovo period kada cete uspeti u svemu sto vase srce pozeli i da je vazno da cinite onako kako smatrate da je za vas najbolje. Ovo je odlican period za vas i nema nimalo sumnje da cete uspeti u svemu sto zelite jer sreca konacno sledi.

Bice ovo dani tokom kojih ce sve doci na svoje, a vi napokon moci da kazete da ste spoznali svoju vrednost. Moguce je da cete patiti ali ono sto je jasno jeste da ce posle teskog perioda doci prava ljubav i osoba koja ce vas voleti na nacin na koji ste oduvek zeleli. Vreme je da nekome kazete zbogom da bi ste mogli da pustite u vas zivot i u svoje srce nekoga ko ce vas voleti onako kako zelite i kako zasluzujete. Sve ostalo je do vas ali je izvesno da je ovo period koji moze da donese ogroman preokret u vasem zivotu. Preokrete na bolje. Mislite o tome.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2