Danas, osmog decembra, je pun mesec u znaku Blizanca:Ovi znaci moraju biti spremni na sve!

Danas, osmog decembra, je pun mesec u znaku Blizanca:Ovi znaci moraju biti spremni na sve!

7. Decembra 2022 0 By Dejana

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za promene. Dani kada cete morati da donesete neke odluke zeleli vi to ili ne. Samo od vas zavisi sta cete  uraditi kada je u pitanju jedan  lav ali je vrlo vazno da imate na umu da on jeste iskren sa vama i prema vama. Da nema  zapravo nimalo sumnje da zeli iskreno da vas usreci. Pun mesec u znaku blizanca vama moze da donese i osecaj tuge i melanholije. Moguce je da cete  imati osecaj da vam nista ne ide i da je ceo svet od vas digao ruke ali zapravo nista nije onako kako se cini. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne treba da gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo i imajte na umu da osoba o kojoj mastate nije ono sto  vam u zivotu treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   RIBE

Pun mesec  u znaku blizanca u vas zivot dovodi jednu osobu iz proslosti. Moramo da kazemo da vi ni sami necete znati sta je ono sto je najbolje za vas.To je ono sto je vrlo vazno.

Imajte na umu da ni u kom slucaju ne treba da marite za proslost i da ce vam biti  najveca greska ako odlucite da se vratite na stare staze. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo.Nemojte prastati nekome ko nikada nije znao da vas ceni.

Mozda vam se sada ucini da vas ta osoba voli ali ono sto moramo reci jeste da je to samo osecaj. Da ta osoba ima cilj i da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da  joj se vracate. To bi moglo jako skupo da vas kosta, mislite o tome.  Ne gledajte unazad.

Stranice: 1 2