Dnevni horoskop za cetvrtak:Nekome 8.decembar nece biti lep dan!

Dnevni horoskop za cetvrtak:Nekome 8.decembar nece biti lep dan!

7. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do promena. Da cete u danima koji su pred nama konacno shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i posvetite se sebi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno ce i vama doci lepsi dani. Posle  niza suza ovaj cetvrtak ce vam doneti lepe vesti. Ako se do sada nije desilo da upoznate nekoga zanimljivog, imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce do toga doci.

 

STRELAC

Vazno je da naglasimo da ce ovo biti dani za ljubav. Dakle i ovaj cetvrtak bi mogao da vam donese lepe vesti. Mislite o tome. Nekada moramo da se izborimo za ono sto zelimo, a nekada da dignemo ruke od svojih ciljeva.

 

 JARAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovaj cetvrtak biti jako lep. Neko ste ko ce moci da kaze da je konacno dosao do svog cilja. Sledi vam prilika da se posvetite sebi i da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite.

 

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam se nadje u nevolji. Ovaj dan ce doneti neke dileme i razocarenja. Ali najvaznije od svega je da imate na umu da niste sami i da itekako imate na koga da se oslonite.

 

 RIBE

Ovaj cetvrtak vama nece doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo reci. Ali to ne znaci da treba da ocajavate.  Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Vazno  je da se zapitate sta tacno zelite.

Stranice: 1 2