HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU DECEMBRA: Biku će biti teško!

HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU DECEMBRA: Biku će biti teško!

14. Decembra 2022 0 By Leontin Leontin

Horoskop za drugu polovinu decembra donosi značajne vesti svim znacima…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će druga polovina decembra doneti dešavanja koja će vas potpuno iznenaditi i to kako na lep, tako i na loš način. Vas će na loš način iznenaditi jedna osoba kojoj mnogo verujete, ali će vama raspoloženje svakako popraviti jedan novčani dobitak.

BIK

Dragi bikovi, vama druga polovina meseca donosi malo toga dobrog. Prvo ćete imati mnogo problema na planu ljubavi vašeg života, pa vas onda očekuje i jedan problem na poslu zbog kojeg će vaše zaposlenje biti pod znakom pitanja.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom druge polovine meseca će vam se desiti brojne lepe stvari. Vi dugo vremena čekate na sreću u vašem životu, a vi ćete tokom druge polovine meseca sreću u vašem životu konačno i dočekati. Stižu vam prelepi trenuci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će druga polovina meseca biti divan period. Naime, tokom druge polovine meseca ćete uspeti da se izborite za neke stvari za koje se dugo vremena borite i baš zbog toga ćete biti neopisivo srećni.

LAV

Dragi lavovi, horoskop za drugu polovinu decembra otkriva da će vam se desiti nešto o čemu vi sada ne možete ni sanjati. Ono što vas očekuje jeste susret sa jednom veoma kvalitetnom osobom. Vi ćete upoznati osobu koja će vas prosto pa oduševiti.

DEVICA

Drage device, vama će drugu polovinu decembra obeležiti prilika za promenu zaposlenja. Vama će se ukazati prilika koja će vam po mnogo čemu odgovarati i samo od vas će zavisiti da li ćete tu priliku zaista i iskoristiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2