HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU DECEMBRA: Biku će biti teško!

HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU DECEMBRA: Biku će biti teško!

14. Decembra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, horoskop za drugu polovinu decembra otkriva da vam dolaze brojni uspešni dani. Vas će prosto svuda pratiti sreća zvezda i zbog toga ćete moći da se izborite za sve ono do čega je vašem srcu mnogo stalo.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vi ćete tugovati tokom druge polovine meseca, jer će vas mnoge osobe do kojih vam je stalo razočarati. Mnoge osobe će učiniti postupke koje vi ni sa čim niste zaslužili i vama će biti veoma teško da pređete preko svega toga.

STRELAC

Dragi strelci, vama druga polovina decembra donosi samo mnogo uspeha i to na mnogim planovima vašeg života. Prvo vas očekuju brojni uspesi na poslu, pa vas posle toga očekuju i neki uspesi na planu ljubavi koji će vas prosto pa oduševiti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama druga polovina meseca donosi dešavanja koja će vas ostaviti bez teksta. Naime, ono što vas očekuje jeste povratak vašeg bivšeg partnera u vaš život. Ta osoba će vam se vratiti u život i ona će biti spremna na sve kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču.

VODOLIJA

Drage vodolije, brojni uspesi vas očekuju tokom druge polovine meseca. Prvo ćete uspeti da se izborite za neke poslovne pobede, pa vas onda posle toga očekuju i dešavanja na planu ljubavi zbog kojih će vaša veza postati mnogo jača.

RIBE

Drage ribe, vama će druga polovina meseca doneti prelepu čaroliju, a upravo se tako može nazvati ostvarenje jednog vašeg velikog sna. Vama će se tokom druge polovine meseca ostvariti jedan vaš san i to na najbolji mogući način.

Stranice: 1 2