Ljubavni horoskop za petak,16.decembar:Vrlo je vazno da kazemo da su cuda moguca!

Ljubavni horoskop za petak,16.decembar:Vrlo je vazno da kazemo da su cuda moguca!

15. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da imate na umu da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ono sto moramo reci jeste da nema nimalo sumnje da ce doci do promena i do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Cuda su moguca cak i onda kada se vama cini da nije tako.

 

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za ljubav i dani kada ce sve doci na svoje. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam se nadje u nevolji. Ovaj petak ce svakako biti nova sansa za ljubav.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko ko zna sta zeli. Ovo ce biti dan kada cete doci do svog cilja i dobiti ono o cemu ste mastali. Konacno je vreme da se zelje ostvare. Mislite o tome i uzivajte u svemu sto sledi, zasluzili ste to.

 

 JARAC

Konacno ce sve doci na svoje. Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Mislite o tome. Jasno je da dolaze dani kada ce cuda za vas biti moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Ovaj petak vam bas i nece biti talican za ljubav ali to ne znaci da treba da ocajavate. Sve ce doci na svoje u danima koji su pred nama i nema nimalo sumnje da ce sreca biti na vasoj strani u danima koji su pred nama. Mislite o tome.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.Ovaj petak ce biti dan za ljubav i dan kada bas nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju.

Stranice: 1 2