Dnevni horoskop za 18.decembar:Nedelja koja je pred nama ce nekome doneti pravu radost…

Dnevni horoskop za 18.decembar:Nedelja koja je pred nama ce nekome doneti pravu radost…

17. Decembra 2022 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da je nedelja dan za odmor i da treba da se ponasate u skladu sa tim…

 

 OVAN

Ova nedelja ce biti dan kada cete doci do svog cilja. To je ono sto moramo da kazemo.Itekako je moguce da cete dobiti ono sto zelite u toku dana koji je pred nama. Postoji neko o kome mnogo mislite i do koga vam je iskreno stalo.

 

 BIK

Konacno ce doci do toga da vam bude jasno da vas je slagao neko o kome ste mnogo mislili. To je ono sto moramo reci. Samo je pitanje dana kada cete saznati ko je osoba koja  gaji emocije prema vama, tako da vas ceka zanimljiv dan.

 

BLIZANCI

Kada je u pitanju ovaj dan vrlo je vazno da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju emociju pokaze. Slede vam dani kada ce doci do promena.

 

 RAK

Konacno cete ovog dana doneti odluku koja moze da promeni mnogo toga. Dakle samo je na  vama da se zapitate sta je ono sto zelite. Konacno bi moglo doci do toga da se neke vase zelje ostvare.

 

 LAV

Ova nedelja ce vama proci u znaku ljubavi. Jedan rak vam je jako vazan i moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce emocija biti u prvom planu. Sve vise mislite o nekome iz svoje proslosti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Nedelja koja je pred nama ce biti jako lepa. Moramo da kazemo da je vise nego moguce da ce doci do toga da vam neko na delu svoju ljubav pokaze. Samo se posvetite sebi i uzivajte u onom sto imate jer vam srece nece faliti.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2