Ljubavni horoskop za 18.decembar:Ljubomora bi mogla da napravi veliki problem…

Ljubavni horoskop za 18.decembar:Ljubomora bi mogla da napravi veliki problem…

17. Decembra 2022 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da je ljubav emocija koja je vaznija od svih ostalih, ali i ona koja najvise boli…

 

 OVAN

Vama vasa ljubomora pravi veliki problem i to je greska. Vi kraj sebe  imate nekoga ko je spreman da vas voli i da vam uvek i na svaki nacin bude oslonac. Moramo da kazemo da nista nece biti nemoguce u danima koji slede.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani kada bas nista  nece biti nemoguce. To je ono sto moramo da  kazemo. Dolaze dani za ljubav i dani kada cete moci da  kazete da ste se uverili u necije emocije.

 

 BLIZANCI

Moramo biti iskreni prema vama i reci da je veliki problem vasa ljubomora. Vi ste  neko ko je voljen i ko itekako moze da bude srecan ali vam je veliki problem sto  ste tako nepoverljivi. Voljenoj osobi nije lako sa vama.

 

 RAK

Konacno ce doci do toga da saznate da neko zeli  da vas ima pored sebe. Ako postoji neko o kome sada mislite imajte na umu da je vazno da toj osobi i kazete ono sto osecate, mozda je u pitanju ista osoba, zato nemojte cekati na borbu za srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto moramo reci jeste da je cinjenica da vama dolaze dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Kada je u pitanju ova nedelja moguce je da ce neke zelje da se ostvare i da dodje do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Cuda svakako postoje.

 

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani za romansu i dani kada ce doci do toga da  vam neko svoju ljubav pokaze na delu.Mislite o tome. Sledi vam novi pocetak i velika sansa za srecu u danu koji je pred nama.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2