Ljubavni horoskop za 18.decembar:Ljubomora bi mogla da napravi veliki problem…

Ljubavni horoskop za 18.decembar:Ljubomora bi mogla da napravi veliki problem…

17. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam pravi velike probleme. To je ono sto moramo da kazemo. Cini se da ona ni sama nije svesna koliko je vama do nje stalo, jer da zna ne bi sumnjala u vase reci i u kolicinu vase ljubavi…

 

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da dolaze dani za romansu i da je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Jako vam znaci jedan rak i samo je pitanje dana kada cete saznati da on prema vama oseca isto.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam se nadje i da vam u svakom slucaju bude podrska. Mislite  o tome jer ovaj dan moze da donese divna iznenadjenja.

 

 JARAC

Konacno ce doci do toga da vam neko dokaze da mu je stalo do vas.  Ovaj dan ce biti konacno dan za ljubav. I zato cuvajte ono sto imate, ljubomora i sumnja nemaju mesta u vasem zivotu jer je izvesno da ste voljeni.

 

 VODOLIJA

Konacno cete i vi moci da kazete da vas je sreca pogledala.Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli i samo je pitanje dana kada cete saznati ko je ta osoba.  Sledi sansa za srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ovaj dan bas i nece doneti ono sto zelite. Ali to ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da je moguce da ce doci do toga da  se uverite da vas je neko do koga vam je jako stalo lagao.

Stranice: 1 2