Nova godina samo sto nije:Saznaj sta donosi tvom znaku zodijaka!

Nova godina samo sto nije:Saznaj sta donosi tvom znaku zodijaka!

28. Decembra 2022 0 By Dejana

 Jos jedna godina, novih 12. meseci i novi pocetak za neke od nas…

 

 OVAN

Godina koja je pred nama vama bas i nece doneti ono sto zelite. Ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate i da budete tuzni zbog toga. Ono sto morate da znate jeste da sve  dodje u pravo vreme onom ko zna da ceka.

 BIK


Godina koja sledi donosi dileme kada ste vi u pitanju.Morate da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.Svakako da postoji neko ko je spreman da se bori da vam dokaze svoju naklonost.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da ce ova godina biti u znaku vase srece. Itekako je moguce da cete doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Neko ste ko nikada ne odustaje od onog sto naumi.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i na delu. Sledi vam jako lep period i dani kada iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

 LAV

Ovo ce biti period kada nista nece biti onako kako sada planirate. Ali to nije razlog da budete tuzni. To je samo dokaz da treba da cekate jer sve dodje u pravo vreme za onog ko ume i zna da ceka.

 

 DEVICA

Moramo reci da ce godina koja je pred nama biti vise nego lepa kada ste vi u pitanju. Ceka vas ostvarenje jedne velike zelje i cini se da ste blize nego ikada jednom novom pocetku u vasem zivotu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2