Dnevni ljubavni horoskop za 29.decembar:Ako ste rodjeni u ovom znaku,spremite se…

Dnevni ljubavni horoskop za 29.decembar:Ako ste rodjeni u ovom znaku,spremite se…

28. Decembra 2022 0 By Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce sreca danas biti na strani ovog znaka zodijaka…

 

 OVAN

Vas horoskop za danas nosi poruku da je vreme da mislite na sebe. Da ste predugo mislili na druge i pokusavali da svima oko vas ucinite. Sada je vreme da znate da je zivot jedan i da se ponasate u skladu sa tim.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da su pred vama dani kada ce ta osoba da vam i dokaze sve sto misli, prica, oseca za vas. Morate imati na umu da je sve ostalo na vama.

 

 BLIZANCI

Konacno ce i vama  doci lepsi dani. Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite i da ste napokon srecni onako kako ste oduvek zeleli da budete. Ovaj horoskop za vas je vise nego povoljan.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je cinjenica da postoji neko ko je spreman da vam se nadje i da vas saslusa. Vama sada nije lako ali svakako da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 LAV

Ovaj dan vama nece doneti ono sto zelite. Ali je jako vazno da kazemo da je itekako moguce da ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Vi ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi.

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko ko zna sta je ono sto zeli.  Dakle neka vam bude na umu da je moguce da konacno i dodjete do svog cilja… Ovaj horoskop za vas je vise nego povoljan.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2