Dnevni horoskop za petak:Kome 30.decembar donosi ludu srecu?!

Dnevni horoskop za petak:Kome 30.decembar donosi ludu srecu?!

29. Decembra 2022 0 By Dejana

Dosli su praznici, i pred nama je sami kraj godine.Evo kakve ce promene doneti ovaj petak…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan za vas. Petak koji je pred nama ce bez imalo sumnje doneti ostvarenje jedne vase zelje. Dugo ste cekali na to,ali sada su konacno pred vama  trenuci za radost i pamcenje.

 

 BIK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema nimalo sumnje da vam sledi dan za romansu. Da cete u danu koji je pred nama konacno doci do svog cilja. Ovo ce biti dan za radost i za neke nova desavanja.

 

 BLIZANCI

Morate da imate na umu da je zivot jedan i da gresite zato sto vam je previse vazno sve sto drugi misle. Vi ste osoba za sebe i vodite racuna o sebi. Treba da zivite onako kako vi zelite a ne kako vam drugi sugerisu.

 

 RAK

Morate da imate na umu da zaista postoji neko kome ste vazni. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Moramo da naglasimo da bi ovaj petak mogao da donese lepa desavanja.

 

LAV

Jasno je da vi  ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Cekaju vas odluke u danima koji su pred nama ali je jasno da ce ovaj petak biti odlicna prilika da se posvetite sebi i uzivate u svemu sto sledi.

 DEVICA

Moramo da kazemo da ce ovaj petak doneti pravu ljubav. Da ste dugo cekali na srecu ali da je ona konacno na korak od vas. Mislite o tome, znajte da vasa sreca zavisi samo od vas samih.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2