Dnevni ljubavni horoskop za 30.decembar:Neko previse mari za tudje misljenje!

Dnevni ljubavni horoskop za 30.decembar:Neko previse mari za tudje misljenje!

29. Decembra 2022 0 By Dejana

 Sam kraj godine je pred nama, i evo prilike da saznate sta ce vam ovaj dan doneti…

 

  OVAN

Kada je u pitanju ovaj dan, imajte na umu da decembar itekako moze lepo da se zavrsi. Cini se da postoji mogucnost da cete doci do svog cilja i da cete konacno dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede trenuci za srecu. Dani kada ce sve doci na svoje i kada ce sve biti moguce. Ono sto je jasno jeste da je cinjenica da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i neko kome ste iskreno vazni.

 

 BLIZANCI

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko vam je odan i veran i ko je itekako spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce sve u vasem zivotu biti moguce.

 

 RAK

Moramo da naglasimo da ovaj dan bas i nece doneti ono sto vi zelite. Ali to ne znaci da ce decembar da vam ostane u losem secanju. Jer, zadnji dan ovog meseca za vas ce biti skoro pa caroban…

 

 LAV

Kada je u pitanju ovaj dan, vi ste znak koji mora da donese neke odluke.Istina je da ste sada u dilemi ali je jako vazno da imate na umu da je zivot samo jedan. Treba da razmisljate o sebi i o tome sta je ono sto zelite.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ste vi neko ko zna sta zeli. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje i vi cete moci da kazete da ste konacno srecni. Mislite o tome i posvetite se sebi, itekako imate prava na to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2