Dnevni horoskop za petak:Kome 30.decembar donosi ludu srecu?!

Dnevni horoskop za petak:Kome 30.decembar donosi ludu srecu?!

29. Decembra 2022 0 By Dejana

VAGA

Ovaj dan nece doneti ono sto zelite ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni i da zaista mnogo toga zavisi samo od vas.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce doci do promena i necekivanih trenutaka u vasem zivotu.

 

 STRELAC

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da nema bas nimalo sumnje da je spreman na mnogo toga ne bi li vam na delu dokazao svoju ljubav. Sreca je svakako moguca.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da naglasimo da su pred vama dani za ljubav. Dani kada ce sve doci na svoje. Vama ce ovaj petak doneti vesti na koje ste jako dugo cekali. Radujte se, vreme je za to.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da nema sumnje da ce ovo biti dani za ljubav. Dani za srecu i dani kada ce sve doci na svoje. Dugo ste cekali na to,sada je vreme da mislite na sebe i da se posvetite tome da se vase zelje ostvare.

 

 RIBE

Morate da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav pokaze na delu. Nemojte ni u kom slucaju ocekivati da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Posvetite se sebi i uzivajte.

Stranice: 1 2