Dnevni ljubavni horoskop za 30.decembar:Neko previse mari za tudje misljenje!

Dnevni ljubavni horoskop za 30.decembar:Neko previse mari za tudje misljenje!

29. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dani kada bas nista nece biti nemoguce i kada vas cekaju divni trenuci.Mnogo vam znaci sto je jedan rak uz vas i sto mu je do vas iskreno stalo.

 

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze na delu. Ovaj dan decembra ce vama biti jako lep jer cete saznati nesto na sta ste jako dugo cekali. Cini se da je sreca ponovo na vasoj strani.

 

 STRELAC

Morate da imate na umu da je zivot previse kratak da bi ste dozvolili sebi da vam neko prica kako cete ziveti. Neko ste ko je prosao mnogo toga ali napokon su pred vama dani za radost i dani kada nista nece biti nemoguce…

 

JARAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Uz samo malo srece ce cuda biti moguca u danu koji je pred nama.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli.Neko kome ste jako vazni i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Decembar ce vam ostati u lepom secanju jer ce ovaj petak doneti ostvarenje zelje.

 RIBE

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta i ne mozete da se pomirite sa tim. Iskreno je volite i nije vam jasno zasto se tako ponasa… Vi zapravo nikada nikoga niste voleli na tako poseban nacin.

Stranice: 1 2