Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak: Drugi januar je nekome sansa za ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak: Drugi januar je nekome sansa za ljubav!

1. Januara 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj ponedeljak biti dan za ljubav ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka…

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce doneti promenu. Vi cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Dugo ste cekali na srecu, ali konacno su pred vama trenuci kada bas nista nece biti nemoguce.

 

 BIK

Ovaj ponedeljak ce biti dan za vas. Dakle itekako je moguce da cete se u danu koji je pred nama ostvariti na polju emocija. Neko ste ko je spreman da se bori za ono sto zeli i jasno je da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca.

 

 BLIZANCI

Konacno, emocije su vam na prvom mestu i ta odluka je i vise nego ispravna. Neko vam je u mislima, i moze se reci da cete u danu koji je pred nama shvatiti da ta osoba oseca isto. Da joj je isto stalo i da je spremna na sve zarad vas.

 

 RAK

Emocije su vam na prvom mestu.To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko ume i zna da se bori za ono sto zeli. Morate da imate  na umu da ste samoj sebi najpreci jer ste predugo mislili o svima osim o sebi.

 LAV

Konacno ce sve doci na svoje  i nema nimalo sumnje da ste vi neko ko zna sta zeli. Ovaj ponedeljak ce doneti pravu srecu i ljubav i u to nema nimalo sumnje. Neko ste ko je dugo cekao na to da u njegov zivot udje prava osoba i cini se da je do toga konacno i doslo.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli neko iz proslosti. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Cinjenica je da toj osobi nikada nije poslo za rukom da vas zaboravi,a sve ostalo je na vama.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2