Zivot je previse kratak da bi dozvolila sebi da ga provedes kraj loseg muskarca!

Zivot je previse kratak da bi dozvolila sebi da ga provedes kraj loseg muskarca!

9. Januara 2023 0 By Dejana

Neka ova godina bude nova sansa za tvoj novi zivot. Cinjenica je da si prosla mnogo toga ali imaj na umu da ces ti tek moci da kazes da ti je krenulo na bolje. Da ces ti tek moci da kazes da si dobila srecu koju zasluzujes. Jer, uz samo malo tvog truda, uz samo malo tvoje odlucnosti… Mozes da pocnes novi zivot. Mozes da pocnes ispocetka i to je ono sto je najvaznije od svega.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zeno, vreme je da budes svoja i da budes nezavisna. Da ne dozvolis nikome da ti prica kako ces da zivis i koga ces da volis. Vreme je da budes nezavisna i da se vise posvetis sebi. Zivot je samo jedan i prestani da ga trosis na one koji ne znaju da cene ono sto sa tobom imaju.

Vreme je da doneses neke odluke i da uzmes svoj zivot u svoje ruke. Nekada je jako vazno imati na umu sta je ono sto zelimo i ponasati se u skladu sa tim. A nekada, nekada je bitno zaboraviti sve i posvetiti se sebi, svojim zeljama, ciljevima, onome sto mi licno zelimo od zivota.

Vreme je da shvatis..Da si samoj sebi najvaznija. Da si samoj sebi najpreca. Prosla si mnogo toga ali napokon su pred tobom dani kada ces moci da kazes da je doslo bolje vreme. Moras da znas da je odluka na tebi jer samo od tebe zavisi sta te dalje ceka  u tvom zivotu. Imaces srece onoliko koliko budes imala volje. Koliko budes imala hrabrosti da se trudis… Misli o tome i znaces sta je za tebe najbolje…

Stranice: 1 2