Do kraja sedmice,15.januara,ovi znaci ce imati najvise srece na polju ljubavi!

Do kraja sedmice,15.januara,ovi znaci ce imati najvise srece na polju ljubavi!

10. Januara 2023 0 By Dejana

 Ljubav je sila koja pokrece svet.I zapravo se sve moze kada volimo i kada smo voljeni.

 

 SKORPIJA

Do kraja sedmice, vas ce pratiti sreca na polju emocija. Moramo zarpavo da kazemo da nema nimalo sumnje da ste  vi znak koji ume i zna da voli. Iako se mora priznati da ste mnogo patili  zbog ljubavi i da ste  imali osecaj da nikada necete naci srecu,sada je doslo vreme za nju. Vi cete do kraja sedmice moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moguce je da ce doci do toga da vam neko dokaze i pokaze svoju ljubav na delu. Da postoji neko ko vas voli, neko ko vam je odan, i neko ko je spreman da vam sve to dokaze i pokaze na delu.  Imajte na umu da ta osoba itekako postoji ali da krije ono sto oseca. Ona se jako plasi vaseg negativnog odgovora. No,do kraja sedmice ce doci do toga da saznate o kome je rec. I ako je vase srce slobodno imajte na umu da je najbolje sto mozete da toj osobi date sansu. Ona bi itekako mogla i umela da vas voli na nacin na koji nije niko nikad ranije.

A za slucaj da vec imate svoju drugu polovinu onda mozete ocekivati da vam ona na krajnje poseban nacin dokaze i pokaze svoju ljubav. Vi ste iskreno voljeni i imate nekoga ko je vredan toga da ga cuvate.

 

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2