Mesec je bio u znaku raka 7.januara:Ovo su posledice koje je ostavio za svaki znak zodijaka!

Mesec je bio u znaku raka 7.januara:Ovo su posledice koje je ostavio za svaki znak zodijaka!

10. Januara 2023 0 By Dejana

Dragi nasi,bio je i prvi pun mesec u ovoj godini. Ovog puta, u znaku raka, koji se smatra emotivnim…

 

OVAN

Posledice koje je ostavio pun mesec  za vas ovog puta nisu velike. Mozemo cak da kazemo da ih mozda i nema. Moguce je da vas cekaju neka blaga razocarenja ali da je sve moguce kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Konacno ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori da vam to na delu dokaze.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da posledice koje je ostavio pun mesec u znaku raka se odnose na to da shvatite sta je ono sto zelite. Cinjenica je da vas cekaju velike promene.

 

RAK

Pun mesec u vasem znaku utice tako sto ste jos vise osetljivi nego inace. Moguce je da cete imati silnu zelju da konacno kraj sebe imate pravu osobu. No, nazalost, jedno je zeleti, a nesto sasvim drugo dobiti to sto hocemo.

 

LAV

Bitno je da kazemo da su pred vama dani tokom kojih ce vam biti jasno ko je osoba koja  zasluzuje vasu ljubav. Moguce je da cete do kraja ovog meseca konacno moci da resite svoje emotivne probleme. Mislite o tome.

 

DEVICA

Ovo ce biti dani tokom kojih itekako moze da vam krene na bolje. Dakle vazno je da kazemo da su posledice koje je ostavio pun mesec za vas dobre i velike. Tek vam slede neke lepe stvari.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2