Mesec je bio u znaku raka 7.januara:Ovo su posledice koje je ostavio za svaki znak zodijaka!

Mesec je bio u znaku raka 7.januara:Ovo su posledice koje je ostavio za svaki znak zodijaka!

10. Januara 2023 0 By Dejana

VAGA

Desavanja koja ce uslediti vama mozda nece lako pasti. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli iznad svega. Mislite o tome,jer imate na koga da se oslonite.

 

SKORPIJA

Slede vam dani za ljubav i dani tokom kojih ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Cuda su moguca.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam se nadje, da vas razume, da vam bude oslonac u svemu. Slede vam dani tokom kojih bas nista nece biti nemoguce.

 

JARAC

Vazno je da kazemo da postoji neko ko je spreman da vam se nadje. Dakle uz samo malo srece ce doci do nekih neocekivanih promena. Samo je bitno da uvek imate na umu sta je ono sto je za vas najbolje.

 

VODOLIJA

Vazno je reci da ste neko koga cekaju promene. Dakle imajte na umu da su posledice mladog meseca velike kada ste vi u pitanju. Cekaju vas neka iznenadjenja ali i dani tokom kojih ce vam sve biti jasno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jednoj devici stalo do vas. Samo je pitanje dana kada cete to shvatiti, i uz samo malo srece i vaseg truda je moguce da ce vam se zelje i ostvariti.

Stranice: 1 2