Najteze je zauvek reci ne onome sa kim si zelela da ostaris…

Najteze je zauvek reci ne onome sa kim si zelela da ostaris…

10. Januara 2023 0 By Dejana

Sada mi je najteze da se pomirim sa tim da ti kao covek ne vredis bas nista,a ja sam mislila da si bolji od svih. To mi je najveca greska ikada.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moram da krenem dalje  i meni je jasno da samo treba tebi da okrenem ledja. Da ti zauvek okrenem ledja i da zauvek prestanem da verujem da si covek koji je vredan moje ljubavi. Ja znam da ce mi trebati mnogo vremena pre nego  nekome drugom dam sansu. Jedan deo mene misli da cak nikada  i necu,ali…  Zena sam koja zasluzuje ljubav i ja cu se boriti da je dobijem.  Itekako cu se boriti da tebe prebolim i zaboravim jer ja znam da zasluzujem srecu.

Tebe cu da ostavim iza svojih ledja, u svojoj proslosti, jer nikada nisi ni zasluzio da te volim. Tebe cu da ostavim iza svojih ledja, jer si samo jos jedna velika nula  u mom zivotu i nista vise osim toga. Jednom cu naci snage u sebi da zaboravim da si ikada postojao. Da zabranim sebi da te se setim,kamoli da budem tvoja. Jednom cu naci snage u sebi da zaboravim da je postojala ova ljubav. Da smo jednom postojali ja i ti.

U nasoj sam prici ja bila ta koja voli,a ti si bio taj koji je lagao i pricao bajke. Uvek sam mislila da ces pre ili kasnije da shvatis,da ces pre ili kasnije da se promenis. Nikada nisi. Valjda sam bila i ostala naivno dete koje veruje u to da se ljudi menjaju.

Da mogu sada da vratim vreme ja znam da bih sve uradila drugacije. Ne bih ti dala da mi pridjes, ne bih ti dozvolila da mi se priblizis. Da mogu sada da vratim vreme…  Zabranila bih sebi da te moje oci sretnu…

Stranice: 1 2