Andjela-zena koja nosi ovo ime donosi srecu u zivote onih koje voli!

Andjela-zena koja nosi ovo ime donosi srecu u zivote onih koje voli!

16. Januara 2023 0 By Dejana

 Ime Andjela je jedno od najcescih  na nasim prostorima. Smatra se da se ovo ime daje devojcicama koje ce biti mile, lepe, nezne…

 

Kada pricamo o poreklu ovog imena,moramo reci da ime Andjela potice iz  grckog jezika. Sam prevod ovog imena je “andjeo”  pa samim tim ne cudi sto se smatra da su zene koje nose ovo ime posebne same po sebi. U tome svakako da ima istine, ali moramo da dodamo da zena koja se ovako zove ni u kom slucaju nije naivna. Ona jeste dobar covek ali ni u kom slucaju nije osoba sa kojom bilo ko moze da se igra i to je ono sto je najvaznije da kazemo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zena koja nosi ovo ime dobro zna sta je ono to zeli od zivota. Ona dobro zna da je zivot samo jedan i nema nimalo sumnje da ume i zna da u njemu uziva na pravi nacin. Jako je vazno da kazemo da zena koja nosi ovo ime dobro zna da je zivot tezak i da ovo nije jedna od onih dama koje veruju da su cuda moguca i da se ona desavaju sama od sebe. Zapravo, moramo da kazemo da je izvesno da  zena koja se ovako  zove dobro zna da za sve  u zivotu mora da se potrudi i da za sve mora da se bori i to je bas ono sto ona i radi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2