Andjela-zena koja nosi ovo ime donosi srecu u zivote onih koje voli!

Andjela-zena koja nosi ovo ime donosi srecu u zivote onih koje voli!

16. Januara 2023 0 By Dejana

 

Ljubav joj je jako vazna. Nema nimalo sumnje da zena koja se zove Andjela zeli u svakom trenutku da voli i da bude voljena. Ona zapravo ne moze da zamisli svoj zivot bez emocija i to je ono sto moramo reci. Vazno je da dodamo da zena koja se zove Andjela smatra da je ljudski gresiti i prastati i da ce svakako dati drugu sansu onome ko je povredi. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da joj nikada nece pasti na pamet da  da jos jednu sansu nekome ko je  izda. Oni koji se usude na to moraju da se pomire sa tim da su je izgubili jednom za sva vremena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto moramo da kazemo jeste da zena koja nosi ovo ime nikada nece uciniti prvi korak. Ne zato sto je zena koja nije sposobna za to vec sto misli da muskarac mora da bude jaci od zene i da joj bude podrska u svemu. Ovo je dama koja dobro zna sta zeli i koja ce uvek naci nacina da to i dobije. Ali, vazno je da kazemo da ce ona uvek umeti i znati da se izbori za  ono do cega joj je stalo ali sve na lep i posten nacin.

Zena koja nosi ovo ime zivi po paroli da nikada ne cini drugima ono sto ona licno  ne bi volela da se desi njoj. I to je najveca moguca istina.

Ume da uzme od zivota sve sto joj se nudi ali je vazno da kazemo da ume i da pruzi, pomogne, saslusa, razume. Da je ovo zena koja dobro zna da zivot nije lak ali koja i ne ocekuje da bude…

Stranice: 1 2