Dnevni horoskop za 17.januar:Neko ce moci da kaze da je dobio sve sto zeli!

Dnevni horoskop za 17.januar:Neko ce moci da kaze da je dobio sve sto zeli!

16. Januara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da itekako postoji neko ko je spreman da vam se nadje i da vas razume, da vas prati. Sve ostalo je na vama. Ovaj utorak nece doneti nista posebno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno bi moglo doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Samo je bitno da kazemo da ste vi  mnogo umorni od pokusavanja i da vam je sada jako tesko da nekome verujete. No, ako nas pitate, znajte da je ta druga osoba iskrena.

 

 STRELAC

Konacno, i vama dolazi bolji period. Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ste mnogo patili ali sreca bi itekako mogla da vas pogleda u danima koji su pred nama. Ako postoji neko ko zna sta hoce, onda ste to vi.

 

 JARAC

Ljubomora vam nece doneti nista dobro. To je ono sto morate da imate na umu. Iz dana u dan vam je sve jasnije ko je osoba koja zasluzuje da joj date priliku. Sve ostalo je ipak samo na vama.

 

 VODOLIJA

Ovaj dan nece doneti ono sto zelite. Ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate zbog toga. Svakako da je moguce da vam bude lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome.

 

 RIBE

Ovaj dan ce biti jako zanimljiv. Moci cete da kazete da svakako da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih namera.

Stranice: 1 2