Kad izda osoba koju volimo najvise:Ovim znacima naredni period donosi veliku bol!

Kad izda osoba koju volimo najvise:Ovim znacima naredni period donosi veliku bol!

18. Januara 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da sve na svetu bude i prodje. I da sreca ima svoj rok trajanja, bas kao i tuga.

 

 OVAN

Vi ste  neko  ko moze da ocekuje svasta u danima koji su pred nama. Svakako da postoji neko koga najvise volite ali se cini da je to osoba koja na neki nacin nije vredna emocije i ljubavi koju osecate prema njoj. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali se cini da su sada pred vama dani tokom kojih cete mnogo patiti. Jednostavno nista nije onako kako bi ste vi sada zeleli. Zato je vazno da vas upozorimo da je krajnje vreme da razmisljate o sebi. Da je krajnje vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Postoji neko do koga vam je mnogo stalo. Neko kome jako verujete ali se cini da ta osoba ni u kom slucaju ne zasluzuje vasu ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

U danima koji su pred nama ce doci do toga da vidite necije pravo lice i nema nimalo sumnje da ce vam to jako tesko pasti. Samo je vazno da imate na umu da sve na svetu bude i prodje. Da cete vi tek moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Da je nekada potrebno da osetimo bol i tugu da bi smo umeli da cenimo srecu onog dana kada je dobijemo.

Dakle, vazno je da o svemu dobro razmislite i da se ponasate u skladu sa tim. Nekada moramo da krenemo dalje, a nekada moramo da se pomirimo sa tim da smo bili naivni jer smo verovali nekome ko je samo glumio da nas voli…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2