Kad izda osoba koju volimo najvise:Ovim znacima naredni period donosi veliku bol!

Kad izda osoba koju volimo najvise:Ovim znacima naredni period donosi veliku bol!

18. Januara 2023 0 By Dejana

 

   VAGA

Neko ste ko ume da voli i neko ko najvise obraca paznju na to da su srecni oni do kojih vam je stalo. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vama slede iznenadjenja. Da je zapravo vrlo moguce da ce doci do toga da vam slomi srce neko do koga vam je stalo. Bili ste sigurni u emocije te osobe. Sigurni ste zapravo i dalje ali je prava istina da je ta osoba jako dvolicna. Da je ona neko ko je u stanju da glumi ljubav prema vama ali da je prava istina da vas nikada nije volela.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Da je prosto bila deo vaseg zivota zato sto je imala neku korist od toga. Da, ovo jako ruzno zvuci, ali to je nazalost tako i ma sta da vi uradili, to nece moci da se promeni.

Moramo da kazemo da je jako vazno da budete strpljivi u danima pred nama, ali da iznad svega budete hrabri. Imajte  na umu da vam ne zeli srecu svako ko vam kaze da je zeli. Da vas ne voli svako ko prica o svojoj ljubavi. Najvise ce vam biti zao kad dodje do toga da vidite necije pravo lice.

Mislili ste da je ta osoba iskrena i odana a ona je samo bila u stanju da laze i da prica ono sto zelite cuti… Jer, znala je da samo u tom slucaju moze dobiti ono sto zeli.

Stranice: 1 2