Tvoja bolna istina:Dala si srce i dusu muskarcu koji te povredio najvise na svetu!

Tvoja bolna istina:Dala si srce i dusu muskarcu koji te povredio najvise na svetu!

18. Januar 2023 0 Von Dejana

Jednom ce doci muskarac koji ce te voleti onakvu kakva jesi. Koji ce te voleti bas onako kako zasluzujes. Mozda se to nece desiti tako brzo. Mozda ces morati jako dugo da cekas na to…Ali jednom ce se desiti. I jednom ce, i tebi, bas kao i meni, u zivot doci neko ko ce umeti da te voli na pravi nacin. Ti to zasluzujes.

Samo je vazno da okrenes ledja proslosti i da to bude zauvek. Da prestanes da se nadas da ce on da se promeni i njegovoj promeni. Ljudi se ne menjaju, oni samo menjaju maske po potrebi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Znam da je tvoja bolna istina sto si nekoga volela  vise od svega a on bio samo dvolican…  Pricao je bajke i mislila si da je najbolji na svetu a on je bio sve, samo ne najbolji… Naravno da ti je srce ranjeno i naravno da mislis da nikada  neces naci nekoga ko ce te voleti na nacin na koji zasluzujes. Naravno… No, polako. Pogledaj se u ogledalo i shvatices da si i dalje lepa. Da si i dalje ziva. Da tek dolaze dani kada ces moci da kazes da ti je krenulo na bolje. I da ce tek doci muskarac koji ce dati sve od sebe da te osvoji. Da te usreci. Da te zadrzi.

Seiten: 1 2