Vikend  je pred nama:Ovim znacima donosi veliku srecu…

Vikend je pred nama:Ovim znacima donosi veliku srecu…

26. Januara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da  ovaj vikend bas i nece doneti ono sto vi zelite ali da to ni u kom slucaju ne znaci da treba da patite. Moze doci do toga da se uverite u neciju ljubav. Sve ostalo je samo na vama ali imajte na umu da slede dani za promene.

 

 SKORPIJA

Vikend koji je pred nama nece biti idealan za vas ali nece biti ni jedan od onih tokom kojih cete liti suze. Vazno je da kazemo da ce bas sve biti moguce i da ste vi neko koga cekaju promene na bolje. Mislite o tome.

 

STRELAC

Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Mislite o tome. Moze se vrlo lako desiti da razocarate nekoga do koga vam je iskreno stalo. Zato je bolje da kazete onako kako jeste makar to znacilo da cete nekome slomiti srce.

 

 JARAC

Vazno je da kazemo da postoji neko kome ste vazni i bitni. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce doci do promena koje niste mogli ni da naslutite. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti jako lep dan. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam na delu svoju emociju dokaze i pokaze. Samo je pitanje dana kada ce uslediti cuda u vasem zivotu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Samo nemojte da cinite nista sto se kosi sa vasim moralnim kodeksima. Moguce je da ce neko pokusati da vas ubedi da ucinite nesto sto ne zelite. Nemojte to sebi dozvoliti.

Stranice: 1 2