Aleksandra-zena koja, ako treba, zivotom brani ono sto voli!

Aleksandra-zena koja, ako treba, zivotom brani ono sto voli!

5. Februara 2023 0 By Dejana

 Ime Aleksandra je jedno od najcescih imena koja su od pamtiveka, ali je i dalje aktuelno, moderno, i rado se prenosi sa kolena na koleno.

 

Ime Aleksandra je nastalo iz staro-grckog jezika, spajanjem dve reci, koje su “braniti”  i “covek”, pa odatle datira bukvalni prevod da je ovo osoba koja stiti, cuva ono sto voli. No, bilo kako bilo,  zena koja nosi ime Aleksandra je svakako neko ko pre svega ima veliku dusu. Neko ko zeli da pomogne, ucini, neko ko je uvek tu za one koje voli, a to je najvaznije od svega.

No, ne samo za njih. Ovo je zena koja ima stav, i zena koja se vodi time da je zivot samo jedan i koja ume i zna da u njemu uziva na pravi nacin. Vazno je da kazemo da je ovo zena koja ce vam dati dokaz svoje emocije, ljubavi i predanosti. Moramo reci da ce vam biti primer toga da na svetu postoje osobe koje  su u stanju da zaborave na sebe, na svoje zelje, potrebe, sve samo da bi udovoljili onima koje vole. I to je vrlo vazno da kazemo.

Ljubav je ono sto joj je na prvom mestu, i samo treba da naglasimo da sve sto cini, Aleksandra cini za ljubav.  Isto tako,  zena je koja  zna koliko vredi, i nema nimalo sumnje, koja zahteva da dobije onoliko koliko zasluzuje.

Ovo je zena koja zna da je ljudski gresiti, bas kao i prastati. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ako vam jednom oprosti, ne znaci da je zaboravila ono sto ste joj uradili. Dace vam drugu sansu zato sto je dobar covek, ali nikada ne i trecu, zato sto nije naivna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2