Naredni dani ce ovim zodijacima biti jako teski:Nece moci da izbegnu probleme…

Naredni dani ce ovim zodijacima biti jako teski:Nece moci da izbegnu probleme…

5. Februara 2023 0 By Dejana

  U sedmici koja je pred nama, od 6. do 13.februara, ovi znaci zodijaka bas i nece moci da se pohvale da su srecni i raspolozeni.

 

  LAV

Naredni dani ce vam biti teski. Pre svega zato sto ce doci do toga da se uverite u to da ste pogresili. Vi ste bili voljeni, imali ste nekoga ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu… Nekoga ko je bio samo vas, samo vama odan, a vama je bilo malo. Zeleli ste vise.

Sada, saznajete da ta osoba vise nije sama, nije slobodna. Da je konacno shvatila da zasluzuje nekoga ko ce biti u stanju da joj da ono sto vi niste nikada, a to je prava ljubav. Postovanje, ali pre svega to da je nekome na prvom mestu, jer vama nije bila nikada. Cekaju vas teski trenuci i kajanje i nema nimalo sumnje da cete pozeleti da vratite vreme. Mozda ce cak neki pripadnici vaseg znaka u danima koji su pred nama odluciti da tu osobu pozovu. Da  traze oprostaj, i da pokusaju na neki  nacin da se opravdaju za neke svoje postupke. Da li ce to uroditi plodom, to ne mozemo da vam kazemo, ali svakako da je ljudski i za svaku pohvalu ako odlucite da kazete izvini.

No, nekada je kasno za to, a vi kao da tek sada shvatate koliko je vasa sreca zapravo bila velika… Koliko ste vi  zapravo imali nekoga ko je bio samo vas, i samo vama pripadao, te koliko niste umeli da cenite ono sto ste imali…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2