Ciganske karte predvidjaju vasu sudbinu za drugu sedmicu februara!

Ciganske karte predvidjaju vasu sudbinu za drugu sedmicu februara!

5. Februara 2023 0 By Dejana

 Pred nama je jos jedna sedmica, i evo prilike da saznate sta donosi. Prognoza za sve znakove zodijaka.

 

 OVAN

Ciganske karte, odnosno horoskop sudeci po njima, vama najavljuju lepa desavanja tokom ove sedmice.  Moglo bi se reci da ce ovo biti sedmica tokom koje cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo.

 

 BIK

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da ce ovo biti dani za emocije. Vi bi ste tokom ove sedmice mogli ostvariti svoju veliku zelju. Mnogi bikovi ce moci da kazu da su dosli do svog cilja, da su dobili priliku da se uvere u neciju ljubav pre svega.

 

 BLIZANCI

Horoskop za vas za ovu sedmicu je vise nego povoljan. Karte predvidjaju da ce doci do promena na bolje. Samo je bitno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite i da se vodite time da je zivot previse kratak kako bi smo marili za tudja misljenja.

 

 RAK

Konacno cete i vi moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Slede vam dani za ostvarenje zelja. Samo je bitno da uvek imate na umu da vas neko voli i da postoji neko kome ste vazni, dragi i bitni. Karte najavljuju lepa desavanja za vas.

 

 LAV

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav i dani kada ce sreca biti moguca. Vi mnogo mislite o jednoj vodoliji, i sada vam dolaze dani kada ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. Izvesno je da ona nije ravnodusna.

 DEVICA

Vrlo je bitno da pazite sta obecavate i kome dajete laznu nadu. Neko ste koga cekaju velike promene i ko ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Zivot je jedan, imajte na umu da je vazno uzivati u njemu ali pre svega biti iskren.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2