Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,6.februar:Dan koji donosi poziv od bivseg!

Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,6.februar:Dan koji donosi poziv od bivseg!

5. Februara 2023 0 By Dejana

 Vrlo je moguce da ce ovog ponedeljka jedan znak biti jako raspolozen, jer mu sledi pomirenje…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti dan za romansu. Da nema nimalo sumnje da nekoga cekaju promene na bolje. Ali, neki pripadnici vaseg znaka mogu da ocekuju poziv od osobe iz proslosti. Samo vi znate da li je to ono sto zelite.

 

 BIK

Vazno je da kazemo da ste neko koga cekaju promene. Samo je vazno da imate na umu da vas neko voli.  Da postoji neko kome ste vazni i ko je iskren prema vama, neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 BLIZANCI

Ovaj dan ce vama doneti problem sa ljubomorom. To je zato sto vam je previse stalo do voljene osobe da ne znate ni sami sta je ono sto radite.  Ne sumnjate u nju,ali se plasite da cete je izgubiti i ne znate kako  da se ponasate. Mislite o tome.

 

 RAK

Konacno ce i vama doci lepsi dani. Napokon, posle niza suza dolaze dani za radost i dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.  Bitno je da imate na umu da ste nekome vazni,dragoceni i da toj osobi treba da vratite istom merom.

 LAV

Moramo da kazemo da je vrlo moguce da ce ovaj dan biti prilika za vas. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da ima najvise srece. Ali, samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i idite ka svom cilju polako ali sigurno.

 

 DEVICA

Kada je u pitanju ovaj dan, vazno je da kazemo da su pred vama dani za romansu i trenuci za ljubav. Ali, vi ste neko ko mora da razmisli o tome sta je ono sto zeli, i da se ponasate u skladu sa tim. Cuda su moguca, i imajte na umu da je vazno donositi ispravne odluke.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2