Ciganske karte predvidjaju vasu sudbinu za drugu sedmicu februara!

Ciganske karte predvidjaju vasu sudbinu za drugu sedmicu februara!

5. Februara 2023 0 By Dejana

 DEVICA

Moramo reci da ce ovo biti dani za emocije. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, onda ste to vi. Samo je  vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Vodite se time da je vazno uzivati u onom sto imamo.

 VAGA

Vrlo je moguce da su pred vama dani za ljubav. Neko ste ko je dugo cekao na srecu,ali sada vam dolaze dani kada ce sve biti moguce.  Nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Promene su vrlo moguce, iako se vama tako ne cini.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani za srecu. Neko ste ko ce tokom ove sedmice moci da kaze da je ostvario svoje velike zelje. Uz samo malo srece, vama dolaze dani za promene i dani kada ce iznenadjenja biti moguca. Mislite o tome. Zaista slede divni trenuci.

 

 STRELAC

Konacno ce sreca i vas da pogleda. Samo je bitno da ne obecavate nikome nista, i da prosto uzivate u trenutku. Vama ce ova sedmica bez imalo sumnje biti jako zanimljiva, ali pre svega donosi razloge za radost.

 

 JARAC

Vazno je da imate na umu da ce ova sedmica biti sedmica za ljubav kada ste vi u pitanju. Sledi vam ostvarenje zelja i prava ljubav pre svega. Dugo ste cekali na to ali napokon ce sve biti moguce i napokon dolaze trenuci za bolje dane.

 

 VODOLIJA

Neko ste ko sada ne zna sta je ono sto zeli. Ali, vazno je da ne odustajete od onog sto naumite. Ljubav itekako moze da pokuca na vrata vaseg zivota  i do toga ce doci brze nego sto mozete da zamislite.  Slusajte svoje srce.

 

 RIBE

Sjajno se osecate. Ovo ce biti dani za srecu i dani kada vam sledi ostvarenje velikih zelja. Bitno je da uvek imate na umu da vam dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Sve ostalo je na vama.

Stranice: 1 2