Dnevni horoskop za ponedeljak,6.februar:Jednom znaku sledi dan za ljubav…

Dnevni horoskop za ponedeljak,6.februar:Jednom znaku sledi dan za ljubav…

5. Februara 2023 0 By Dejana

Dragi nasi,ponedeljak koji je pred nama ce doneti promene na bolje i veliku srecu u zivot jednog znaka zodijaka…

 

OVAN

Ovaj ponedeljak moze da bude dan kada ce vam delovati da nista nije onako kako bi ste vi zeleli. Ali, ono sto moramo reci jeste da je cinjenica da su pred vama dani kada ce sve da se promeni. Danas je vazno da budete strpljivi.

 

 BIK

Konacno,moramo da kazemo da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Slede vam dani za ljubav, a ovaj ponedeljak moze da bude dan kada cete konacno doci do svog cilja. Sto se tice posla, vazno je da pazite kome se poveravate.

BLIZANCI

Ovaj ponedeljak vama nece doneti vesti koje zelite ali to ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da vam moze biti lepo, cak i ako ste sami i slobodni. Cinjenica je da se osecate usamljeno.

 

RAK

Konacno ce i vama doci lepsi dani. Samo je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite.  Bitno je znati da ce ovaj ponedeljak biti dan za emocije i za srecu, i dan kada sve dolazi na svoje. Mislite o tome.

 LAV

Ovo ce biti dan kada cete dobiti sve ono sto zelite. Vazno je da kazemo da ste vi to i zasluzili. Neko ste ko je cinio dobro i ko je pomagao svima oko sebe. Sada dolaze dani kada ce sve doci na svoje i kada sledi novi pocetak u vasem zivotu.

 

DEVICA

Bitno je da naglasimo da ce ovaj ponedeljak biti dan kada ce sreca da vas pogleda. Vi ste neko koga cekaju vazni trenuci, ali i vazne odluke.  Neko ste ko je prosao mnogo toga,ali sada slede trenuci za pamcenje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2