Dnevni horoskop za ponedeljak,6.februar:Jednom znaku sledi dan za ljubav…

Dnevni horoskop za ponedeljak,6.februar:Jednom znaku sledi dan za ljubav…

5. Februara 2023 0 By Dejana

VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili dokaz necije ljubavi. To je ono sto moramo reci. Ali, pravo je pitanje da li je to osoba do koje vam je stalo. Da li je to ono sto zelite, jer je izvesno da su tek pred vama dani za ljubav, srecu i emocije.

 

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da su pred vama dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Imajte na umu da je u redu reci da nesto ne mozete ili ne zelite. Sve je bolje od toga da iz zelje da nekoga sacuvate,date mu laznu nadu.

STRELAC

Vazno je da imate na umu da ce ovaj ponedeljak biti dan za radost. Da ste vi neko koga ceka ostvarenje jedne velike zelje. Zivot je jedan, vazno je da od njega uzmete sve sto vam se nudi i da uvek imate na umu da je bitno slusati srce.

 

 JARAC

Morate da imate na umu da vas neko voli i da postoji neko kome ste vazni, dragi, bitni. Ovo bi mogao da bude dan kada ce ta osoba na delu da  vam dokaze snagu svojih emocija. Da li cete joj dati sansu, to je samo na vama ali svakako da je zasluzuje.

 

 VODOLIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite i uvek imajte na umu da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca. Vazno je da naglasimo da ce ovaj ponedeljak biti dan kada ce i vama krenuti na bolje. Mislite o tome.

 RIBE

Ljubav vam je na prvom mestu. Ovaj dan moze da donese resenje jedne vase velike dileme. Konacno ce vam biti jasno da imate kraj sebe osobu kojoj mozete verovati i koja zasluzuje vasu ljubav. Uzvratite joj istom merom.

 

Stranice: 1 2