Naredni dani ce ovim zodijacima biti jako teski:Nece moci da izbegnu probleme…

Naredni dani ce ovim zodijacima biti jako teski:Nece moci da izbegnu probleme…

5. Februara 2023 0 By Dejana

  VODOLIJA

Moramo da kazemo da vas cekaju teski dani zato sto cete morati da donesete velike odluke.Moguce je da ce vam neko  traziti oprostaj. Neko ko vas je jako povredio, i neko ko ce sada pricati da se najvise na svetu kaje i da zeli jos jednu sansu.  Odluka koja je pred vama ni u kom slucaju nece biti laka, ali je vazno da imate na umu da je bitno da uradite onako kako vam nalaze vas razum ovog puta.

Pre svega, trazite toj osobi vreme. Da vam dokaze na delu da je iskrena, da se promenila, da vas ceni na pravi nacin, bas onako kako vi zelite i zasluzujete. Moguce je da su vase emocije prema njoj  i dalje veoma jake. D cete pozeleti da joj sve zaboravite, oprostite, u roku od odmah, samo da ona pored vas bude, kao nekada.

Nemojte to raditi.  Nemojte ovoga puta slepo ciniti ono sto vam kaze vase srce. To bi mogla biti greska. Dajte sebi vremena, da se pre svega uverite u  iskrenost te osobe. Da uvek imate na umu da moze da se desi da vam ponovo slomi srce,a sa njim i ponos i ego,jer mozete ponovo ispasti naivni. Zato, vazno je da kazemo bitnu cinjenicu da je ovo vreme kada treba da razmisljate  o svojim postupcima.

Cekaju vas teski dani, dileme, i odluke. No, nista od toga ne mora da bude zvanicno lose, vec mozda i uvod u neke lepe trenutke…

Stranice: 1 2