Naredni dani ce biti teski ovim znacima zodijaka:Moraju biti spremni na sve!

Naredni dani ce biti teski ovim znacima zodijaka:Moraju biti spremni na sve!

11. Februara 2023 0 By Dejana

 Ako ste rodjeni u ovim znacima,imajte na umu da dolaze dani kada ce sve biti moguce. No,nazalost, ovo bas i nece biti trenuci za radost i za srecu….

 

VAGA

Naredni dani ce biti jako  teski kada ste vi u pitanju i to je ono sto moramo da kazemo. Ako je neko zasluzio srecu onda ste to vi, ali  je cinjenica da morate da cekate jos neko vreme pre nego se sve dovede u red. Jako je vazno da kazemo da cete u sedmici  koja je pred nama doneti jako teske odluke. Moguce je da ce doci do toga da vam se javi neko iz proslosti, i nece vam biti nimalo lako pri tome.  Neko ste ko je dugo patio ali ono sto  moramo da kazemo jeste da je jasno da vam nece biti lako kada vam se ta osoba ponovo javi.  Istina je,  to je neko ko vam je slomio srce i neko zbog koga ste patili najvise na svetu. No, ta osoba je u medjuvremenu shvatila koliko vi vredite i zeli jos jednu sansu sa vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

To je ono sto moramo da kazemo. Da li cete joj je dati, to je samo na vama, ali je izvesno da ce ta osoba biti iskrena.  No, vama ce biti tesko, jer ce sva secanja da se vrate i sve ce vas kao nekada zaboleti…  Dusa pre svega jer cete se setiti kako ste za nju cinili bas sve,a  ona vam vratila tako sto vam je slomila srce…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2