Prosla si mnogo toga,ali te nista nije slomilo:Zeno,ti si heroj svog  zivota!

Prosla si mnogo toga,ali te nista nije slomilo:Zeno,ti si heroj svog zivota!

11. Februara 2023 0 By Dejana

Ne moras imati muskarca kraj sebe da bi  bila srecna. Da bi bila nasmejana i da bi vredela. Ti si zena koja vredi,i jeste jaka i snazna bas takva kakva jesi…

 

Ti si  heroj. Ti si zena koja zna sta zeli i koja ume i zna da se izbori za ono do cega joj je stalo. Nisi od onih koje cekaju da im bilo sta padne sa  neba. Dobro znas da nece.Ti si zena koja je navikla da ide ka svom cilju cisto, casno i posteno.  Mnogo toga si postigla u svom zivotu ali ono sto je jasno…Ti si sve postigla svojim radom i trudom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nikad nisi odustala od onog sto zelis.  Nikad nisi digla ruke od onog sto naumis.   Ti si zena koja je pobedila samu sebe i  to je ono sto je najveca moguca istina.

Nikada nisi odustala od onog sto zelis jer dobro znas da je zivot samo jedan i umes i znas da  uzivas u svemu onome do cega ti je stalo.   Vazno je da kazemo da si zena koja je istrajna u svojim namerama i planovima i zena koje je spremna da se izbori za ono do cega joj je stalo.

Zena si koja je iskrena u svojim namerama, zena koja ne odustaje od onog sto naumi, koja je jaka, spremna, sposobna za mnogo toga…  Ti si heroj  koji je spreman da ide kroz zivot tako sto ce se smejati cak i onda kada joj je najteze.

Nikad nisi dozvolila da ti vide suze u ocima. Zena si koja se sakrije u cosak svoje sobe, isplace se, koja izdrzi sve… Zena koja je snazna cak i onda kada se sve oko nje kida i lomi.  Zato sto znas da nemas na koga da se oslonis, zato sto si sama sebi najveca podrska, najveci oslonac.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2