Dnevni horoskop  za 14. februar:Sledi dan kada ce cuda da uslede jednom znaku zodijaka!

Dnevni horoskop za 14. februar:Sledi dan kada ce cuda da uslede jednom znaku zodijaka!

13. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sjajno se osecate i u to nema nimalo sumnje.Vama ce ovaj utorak doneti mogucnost da neke zelje budu ostvarene.   Postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu.

SKORPIJA

Ovo ce biti dani za radost jer ste vi znak kojem sledi ostvarenje jedne vase velike zelje. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da to i kazete.Samo da vam ponos ne bude na prvom mestu.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam se nadje u svakom slucaju.Ovaj utorak ce doneti ostvarenje jedne velike zelje i mogucnost da dodjete do svog cilja.  Cuda su moguca.

 

 JARAC

Konacno i vama sledi dan za ljubav.Posle niza suza i razocarenja konacno ce osmeh biti na vasim usnama. Neko vam je odan i veran i jedva ceka da mu date priliku da vas usreci.Naravno, treba da uzvratite istom merom.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Vazno je da razmislite sta je ono sto iskreno zelite.

 

RIBE

Konacno, dan kada ce ljubav biti na prvom mestu.To je ono sto moramo da naglasimo i ta odluka je vise nego ispravna. Konacno postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze io pokaze sve sto prica. Cuda tek mogu da uslede.

Stranice: 1 2