Dnevni horoskop za 16.februar:Evo kome ce cetvrtak biti talican!

Dnevni horoskop za 16.februar:Evo kome ce cetvrtak biti talican!

14. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno, dolaze dani za ljubav. Dakle samo je na vama da se posvetite sebi i da uzivate u svemu onom sto sledi. Ovaj cetvrtak moze da bude dan kada su iznenadjenja moguca, a sve ostalo je samo na vama.

 

SKORPIJA

Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko kome ste vazni i bitni i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Vi ste neko kome sledi dan za odluke.

 

 STRELAC

Ovaj cetvrtak vama bas i nece biti talican ali to ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste slobodni. Da je nekada samoca bolja od bilo cega drugog…

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da postoji jedan lav koji vas voli svim srcem. Dakle samo je na vama da razmislite sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Cuda itekako mogu da pokucaju na vrata vaseg zivota.

 

 VODOLIJA

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ljubav ce vama biti na prvom mestu kada je u pitanju ovaj dan. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i vodite se time da je zivot ipak samo jedan.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovaj cetvrtak dan za ljubav i dan za emocije. Neko ste ko ce u danu koji je pred nama moci da kaze da je dobio sve ono sto zeli. Razmislite o tome jer je ovo vreme kada treba da se fokusirate na ono sto zelite.

Stranice: 1 2