Dnevni horoskop za 15.februar:Sledi sreda kada se menja necija sudbina…

Dnevni horoskop za 15.februar:Sledi sreda kada se menja necija sudbina…

14. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav vam je na prvom mestu.  Vazno je da kazemo da cete u danima koji su pred nama moci da resite svoje probleme koje imate na polju emocija. Posle niza suza slede  lepsi trenuci.

 

 SKORPIJA

Konacno dolazi dan za vas i dan kada ce osmeh biti na vasim usnama. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite i da se vodite time da vase srce najbolje zna sta je ono sto je najbolje za vas.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je jedan rak iskren prema vama. Da vas voli iznad svega i da nema nimalo sumnje da je on neko ko ce umeti da vas voli na pravi nacin. Vazno je da slusate glas svog srca jer ono zna sta je najbolje za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da dolaze dani za romansu i dani tokom kojih cete iskreno uzivati. Bitno je da ne odustajete od onog sto naumite.Samo je pitanje dana kada vam sledi ostverenje zelje.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Vama ce ova sreda biti prilika da shvatite o kome je rec. Neko ste ko ce biti jako iznenadjen i kome se osmeh vraca na lice brze nego sto misli.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ljubav vam je na prvom mestu i u danima koji slede cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada mastali.

Danas vam stize poruka koju ste cekali jako dugo. Sreda za pamcenje.

Stranice: 1 2