Sutra pocinje vladavina ribe:Evo sta ocekuje sve zodijake do  20.marta!

Sutra pocinje vladavina ribe:Evo sta ocekuje sve zodijake do 20.marta!

18. Februara 2023 0 By Dejana

 Pocinje vladavina zodijaka za koji se smatra da je rodjen da bi voleo i bio voljen!

 

OVAN

Vladavina ribe vama nece doneti nista posebno.  To je ono sto moramo reci kako ne bi ste imali velika ocekivanja. Ono sto je za vas najvaznije jeste da znate da sve dolazi na svoje, postepeno, korak po korak.

 

BIK

Dok budu vladale ribe vi cete morati da donesete neke odluke. Vazno je da kazemo da moze mnogo toga doci na svoje u danima koji su pred nama. Svakako da postoji neko kome ste vrlo vazni.

 

BLIZANCI

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce vladavina ribe vama biti period kada cete biti iskreno srecni. Ovi dani ce vam biti jako talicni i moramo reci da je zapravo sve moguce. Dolaze vam dani za radost.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. To je ono sto moramo da naglasimo.  Neko ste ko je spreman da ide kao onome sto zeli i ovaj period ce vam biti jako lep i talican. Vama osmeha nece faliti…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i veran i da nema toga sto nije u stanju da uradi za vas. Ako mu date priliku mogao bi da vas usreci kao niko na svetu. I to je ono sto je najvaznije od svega…

 

DEVICA

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da znate da je sve moguce za onog ko je spreman da se bori i da ide ka svom cilju. Razmislite o tome.

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2