Astro prognoze za ljubav od za kraj februara !

Astro prognoze za ljubav od za kraj februara !

22. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Mozda cete u danima koji su pred nama morati da date sve od sebe kada je u pitanju ljubav. Ali, imajte na umu da nema sumnje da ce vredeti. Jako vam znaci jedan rak i samo je pitanje dana kada cete saznati da ste voljeni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno i vama pocinju lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo. Ljubav ce vam u danima koji  slede  vratiti osmeh na lice. Vi ste jako dugo cekali na to i konacno vam sledi jedan novi pocetak u svakom smislu.

 

 STRELAC

Emocije ce vam biti na prvom mestu. Mislite o tome. Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze  snagu svojih osecanja. Emocija vam ni u kom slucaju nece faliti.

 

 JARAC

Bitno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko ce vam biti oslonac i podrska i ko jedva ceka da mu date priliku. Sedmica koja je pred nama bi mogla biti idealna prilika da se ostvare neke emotivne zelje.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti sedmica za ljubav. Sedmica za radost i sedmica kada bas nista nece biti nemoguce. Samo nemojte odustajati od toga i dozvolite sebi da zivite onako kako vi zelite, a ne kako vam neko kaze da bi ste trebali.

 

 RIBE

Ovo ce biti dani za romansu. Mislite o tome. Slede vam dani za emocije i dani kada bas nista nece biti nemoguce. Jako vam znaci jedan rak i spreman je da ide na sve ili nista ne bi li vas usrecio. Mislite o tome.

Stranice: 1 2