Bivse ljubavi ovih znakova ce zeleti jos jednu sansu:Evo kome slede velike i teske odluke!

Bivse ljubavi ovih znakova ce zeleti jos jednu sansu:Evo kome slede velike i teske odluke!

25. Februara 2023 0 By Dejana

 

 

  STRELAC

Ako ce neko  nazalost patiti zbog ljubavi u danima koji su pred nama, onda ste to vi. Ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili.

Ali znajte da itekako sudbina ima planove za vas i da sreca itekako moze da dodje u vas zivot.

Evo o cemu je tacno rec.  Naime, vi ste znak koji moze ocekivati poziv od bivse ljubavi. Ona je neko ko je u medjuvremenu itekako shvatio koliko vi vredite. Zeli sa vama jos jednu sansu i u to nema nimalo sumnje.

Ako odlucite da joj oprostite i da joj se vratite svakako da je moguce da cete ovog puta kraj nje pronaci srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

No, svakako da nije dovoljno samo voleti. To je vrlo vazno da kazemo.

Ako ne budete oboje spremni na promene i na komrpomise imajte na umu da nista nece vredeti. Ljubavi medju vama ima ali nista nije dovoljno ako partneri ne zele da se bore za svoje emocije i za svoju srecu.

Moracete oboje da pristanete na neke kompromise, da razmislite o tome gde gresite kako bi ste tu gresku mogli i da ispravite.

Reci cemo za kraj da ste vi znak kojem sledi promena iz korena i da je vrlo vazno da razmislite sta je ono sto od ljubavi zelite. Cuda su moguca i ona zapravo tek mogu da uslede u danima koji su pred nama.

No, ukoliko prema toj osobi ne gajite iste emocije onda joj to i recite. U tom slucaju vam nece biti lako jer cete biti svesni da ste joj slomili srce.

Stranice: 1 2