Jarac mesec mart: Budite otvoreniji u vasim odnosima , delujete relativno hladno sto bas i nije istina !

Jarac mesec mart: Budite otvoreniji u vasim odnosima , delujete relativno hladno sto bas i nije istina !

27. Februara 2023 0 By Luca

Dragi jarcevi,evo prilike da saznate sta vam donosi mart.

 

  POSAO:

Jarac ce tokom marta imati dosta uspeha na polju posla. To je ono sto moramo da kazemo. Cinjenica je da vas ceka mesec tokom kojeg cete jako mnogo da radite.

Docekace vas na vasem radnom mestu neki problemi koje ni u kom slucaju niste ocekivali. To je jako vazno da kazemo. Ali, vi ste borac, i imajte na umu da je jasno da cete uspeti da sve njih resite. Ma koliko da teskih situacija bilo tokom meseca koji je pred nama, vi ste znak koji ce jednostavno umeti da  iz svih njih izadje kao pobednik.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da cete tokom ovog meseca konacno ostvariti svoje poslovne ciljeve. Da vam krajem ovog meseca sledi ostvarenje jedne velike zelje. Vi cete tokom januara jako mnogo raditi. Iako se marta vodi kao mesec kada vladaju praznici,moramo da kazemo da cete raditi vise nego ikada. No, bicete za to nagradjeni.

Na kraju ovog meseca cete dobiti bas ono sto zelite-neverovatnu poslovnu ponudu, posao koji ste cekali tokom celog svog zivota.  Zapravo ce to biti nova uvertira u novi zivot  i neke nove trenutke za pamcenje!

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Moramo da kazemo da ce ovo biti mesec tokom kojeg ce doci do neverovatnih promena. Ako jos uvek niste pronasli svoju srodnu dusu znajte da je izvesno da ce do toga doci tokom januara. Dakle, ovo ce biti mesec kada moze da se desi cak i fatalni susret, ljubav kakvu ste mozda cekali tokom cak i celog svog zivota.

Ono sto dalje moramo reci jeste da je cinjenica da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada sebe treba da stavite na prvo mesto. Ovo ce biti mesec kada ce ljubav biti apsolutno najvaznija u vasem zivotu. Ljubav koja ce vam vratiti veru u ljude i u zivot. Dalje, ono sto je bitno da naglasimo jeste da ce ovo biti vreme i kada se neki bivsi vracaju u vase zivote. Naravno, konacna odluka o tome je samo na vama. Razmislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2