Neki bivsi se uvek vrate,valjda zele ponovo da ti slome srce!

Neki bivsi se uvek vrate,valjda zele ponovo da ti slome srce!

28. Februara 2023 0 By Dejana

Ako mu se vratis znaj da ces opet patiti. Kao i uvek sto si patila. Takvi kao on se ne menjaju. Takvi kao on ostaju ono sto jesu, a to je los covek. Uvek je bio takav, uvek ce i biti i to se nikada nece promeniti.

Moras da imas na umu da je zivot jedan. Moras da imas na umu da mnogo vredis. I da znas da ono sto je bivse treba to i da ostane.

Kada se javi, kada dodje, kad pocne da ti prica da mu je zao… Samo mu okreni ledja. Uvek imaj na umu da se takvi kao on ne menjaju. Da je on samo jos jedan muskarac koji nikada nije naucio da ceni ono sto si znala i umela da mu das.

Da je on samo jos jedan muskarac koji je bio dvolican i koji je igrao prljavo. Kad bivsi ponovo dodje ti samo treba da mu okrenes ledja. Da mu dokazes da si odrasla i da ti vise nisi ona devojcica koja veruje u bajke.

I otvori svoje zlatno srce za  nekoga ko ce umeti da te voli onako kako ti zelis. Onako kako ti zasluzujes.  Jer jednom ce doci neko kome ces biti vazna i bitna i ko ce umeti i znati da te voli najvise na svetu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Otvori svoje zlatno srce za novu ljubav i uvek imaj na umu da ces imati srece onoliko koliko budes imala volje da se boris. Samo prestani da gledas unazad i imaj na umu da se tamo nista nije promenilo. Taj muskarac nikad nece biti ono sto ti zelis. On je rodjen sa kamenom umesto srca…

Stranice: 1 2