Bivsi partner ovih znakova ne moze da ih preboli:Trazice novu sansu!

Bivsi partner ovih znakova ne moze da ih preboli:Trazice novu sansu!

27. Aprila 2024 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u ovim znacima, imajte na umu da je doslo vreme za iznenadjenja, i da vas silno voli neko iz vase proslosti…

 

  BIK

Dragi bikovi, imajte na umu da nema nimalo sumnje da vas bivsi partner i dalje sa vama zeli isto. Da zeli da nastavi tamo gde je sa vama i stao, jer je ta osoba konacno spoznala koliko vi vredite. Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam krena na bolje.

Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu, postoji neko ko je spoznao vasu vrednost. Mozda vas je taj bivsi partner povredio, mozda vam je slomio srce, mozda vas je izdao, ali ono sto treba da znate jeste da se ta osoba kaje. Da joj je iskreno zao, da je shvatila da je jedino pored vas bila iskreno srecna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako vi prema toj osobi osecate isto, znajte da nema sumnje da bi ste toj osobi trebali da date priliku. Da joj date sansu da vam dokaze svoju ljubav. Naravno da ne treba odmah da se mirite sa njom, ali ce biti sasvim dovoljno da joj date sansu da vam dokaze na delu da se promenila, da se kaje sto nije umela i znala da vas ceni na pravi nacin. Mnogi od vas ce biti iskreno srecni kada se to pomirenje desi, jer ste ga prizeljkivali svim srcem. No, bice i onih koji nece biti odusevljeni ovom vescu, i koji ce moci da kaze da je taj bivsi partner ostao bivsi i nista vise od toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2