Danasnji dan nekome donosi razocarenje…

Danasnji dan nekome donosi razocarenje…

2. Marta 2023 0 By Luca

VAGA

Ljubomora vam je veliki problem.Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije.  Mnogo toga sada zavisi od vas.Ali bitno je da cuvate ono sto imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo. Ovaj cetvrtak ce biti prilika da se uverite u to da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da vama ovaj dan bas i nece doneti ono sto zelite. Ali je jako vazno da naglasimo da ce sreca doci u vas zivot brze nego sto mislite. Samo nemojte odustajati ma koliko vam delovalo da je sve palo u vodu.

 

JARAC

Konacno, vama ce ovaj cetvrtak doneti ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.   I bicete vise nego iznenadjeni kada shvatite o kome je rec. Poslusajte glas svog srca.

 

VODOLIJA

Sjajno se osecate. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Slusajte svoje srce, ono ume i zna da proceni sta je najbolje za vas.

 

RIBE

Konacno, dolaze vam dani kada ce cuda biti moguca. To je ono sto moramo da kazemo. Posle niza suza i razocarenja,  vama dolaze dani kada ce ljubav da pokuca na vrata vaseg zivota. Bas kao sto zasluzujete.

Stranice: 1 2